Vem Är Vi

Vi vill att alla ska känna sig välkomna och få en härlig upplevelse hos oss. Här möts mat, service och inredning i en trevlig restaurangmiljö i Sydkoster. Kreativitet, Hantverk och Omtanke genomsyrar hela besöket.
Maten lagas från grunden och är inspirerad av italien, Hit kan man komma för att ta en välarbetad drink i baren med några av våra snacks eller varför inte köra en helkväll på där vi matchar maträtterna med cocktails och vin i en lekfull servering.
Vi välkomnar hundar i hela restaurangen och det går även bra att ta med sig barnvagn. Men i båda fallen uppskattar vi att man hör av sig innan då vissa bord är mer lämpade än andra.

Vår Historia

Emanuel, George & William

Emanuel Eriksson tar hand om restauranggästen med sin avslappnade med professionella service, Han guider dig till vilket av våra fantastiska viner och hemgjorda cocktails som matchar maten.

George Zengin är en högutbildad kock från Storbritannien har han arbetat med några stora namn inom restaurangbranschen, det vill säga Gordon Ramsey, Marco Pierre White & Jason Atherton för att nämna några. Han leder köksteamet här på tavernan för att ge gästen bästa möjliga matupplevelse.

William Rosell du kommer att se honom sväva mellan service & baren, Men han är vår marknads och ekonomichef