Hem

Tavernan På Syd Restaurang Och Bar

Välkommen till Tavernan på Syd – din destination för en smakresa på den pittoreska ön Sydkoster! Belägen vid havet och omgiven av en naturskön skönhet, bjuder vår italienskt inspirerade restaurang på en oförglömlig kulinarisk upplevelse.

På Tavernan på Syd får du inte bara njuta av autentiska italienska smaker, utan också av den fantastiska havsutsikten som vårt läge vid kusten erbjuder. Vår passion för matlagning och kärleken till Medelhavets rika kulinariska traditioner genomsyrar varje rätt på vår meny.

  • Middagar
  • Event
  • Konferens
  • Bröllop
  • Äventyrsgolfbana
  • Kiosk

Öppettider

Vi Öppnar För Säsongen 2024 i Mars

En upplevelse på koster

På Sydkoster har alla årstider sin egen charm. Oavsett vilken tid på året du har tänkt besöka Koster så har vi en lösning som passar dig och ditt sällskap. Du hittar våra modernt inredda stugor & lägenheter samt vår stora restauranganläggning ett stenkast från havet vid Kilesand. Här kan du förverkliga drömmen om att vakna upp med havet som närmsta granne och massor av äventyr/gastronomiska upplevelser precis utanför dörren.

Om Koster

Kosteröarna eller bara Koster, är en svensk ögrupp i Tjärnö socken i Strömstads kommun belägen strax utanför Strömstad i norra Bohuslän.

Den består av de två öarna Nord- och Sydkoster, vilka skiljs åt av ett smalt sund.
Utanför ligger en mängd skär och holmar.

Hela koster är naturreservat, dock finns det mängder av aktiviteter med allt från sälsafari, hummerfiske, tennis, kajakturer mm.

Prata med oss i bistron eller reception så sätter vi er i kontakt med rätt personer.

ICA på Sydkoster är öppet 10-20 dagligen i juli månad,

övriga året mån-fre 10-18 lör 10-16.